El cap de setmana ja és aquí i tenim moltes ganes de partits! Us detallem l’activitat del club pels propers dies.

Els equips de tennis es troben un cap de setmana amb activitat pels juvenils i els sèniors. Comencem el dissabte, quan l’equip Promesas Sub-11 visita el CT Badalona a les 13:30 hrs en el debut de la Copa Carayol. L’altre equip juvenil que té competició és el benjamí masculí, que juga aquest diumenge a les 9:00 hrs a les pistes del CT Els Gorchs. Pel que fa als equips sèniors, el dissabte és el torn dels +40 A i +40 B, que reben el CT Can Mèlich a les 13:30 hrs i visiten el CT Ripollet a les 15:00 hrs, respectivament. També tenim la participació de l’equip de la Dona Treballadora, que visita el CT Sitges.

En pàdel, el dissabte serà una jornada maratoniana a casa pels nostres equips. Comencem a les 13:00 hrs amb el federat femení, que juga contra el CT Vall Parc. Tot seguit, a les 15:00 hrs, el Padelcat femení debuta davant el CPI B, mentre que l’equip federat masculí es juga l’ascens a 3ª i el liderat del grup amb Les Cabanyes a les 17:00 hrs. A més, el Padelcat masculí comença la seva temporada el diumenge a casa contra Espai Blau a les 12:00 hrs.

Molta sort a tots els equips i jugadors! Fem una crida a tothom a venir a animar els nostres equips aprofitant que molts d’ells juguen a casa!

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close