El cap de setmana ens ha deixat una molt bona notícia: l’equip federat masculí ha aconseguit l’ascens a tercera catalana!!! Encara queden dues jornades pel final de la lliga, però els nois del federat ja són matemàticament equip de tercera per la temporada que ve, després de guanyar a casa l’equip de Les Cabanyes, segon classificat de la competició, per un ajustat 2-1. FELICITATS!!

Els altres equips de pàdel també han tingut acció en aquest cap de setmana frenètic i ple de partits i emoció. L’equip federat femení no ha pogut amb el Vall Parc i ha caigut per 0-3. Per altra banda, els equips de la lliga Padelcat han debutat a la nova temporada. El femení ha estat superat pel CPI B per 0-3, mentre que el masculí ha aconseguit la primera victòria per un 2-1 davant l’Espai Blau.

Pel que fa als equips de tennis, els juvenils han debutat en dues competicions. L’equip Promeses sub-11 ha guanyat el seu primer partit a les pistes del CT Badalona per un contundent 4-48 jocs. L’altre equip juvenil debutant ha estat el Benjamí Masculí, que ha caigut a la primera ronda del Campionat de Catalunya per equips benjamins a les pistes del CT Els Gorchs per 4-0.

A més, els equips sèniors també han entrat en acció. El +60 ha guanyat dimecres a La Salut per WO, mentre que el +40 A ha guanyat a casa per 4-1 davant el CT Can Mèlich. L’equip de la Dona Treballadora no ha pogut superar el CT Sitges i ha caigut per 2-1.

L’acció torna aquest cap de setmana amb més partits i més emocions!!

 

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close