Aquest cap de setmana l’activitat dels nostres equips serà frenètica, plena de partits de tennis i pàdel.

Comencem amb els equips juvenils de tennis, que entren en acció el dissabte a las 10:00 hrs a casa amb les nenes del Benjamí Femení, que juguen la primera ronda del Campionat de Catalunya davant el CT Barcino. A les 13:00 hrs, l’equip Infantil Femení debuta a la Lliga Catalana rebent la visita del RC Polo B. També en el Campionat de Catalunya, l’equip Junior Masculí visita les pistes del CT Terrassa per jugar la primera ronda a les 13:00 hrs. Passem al diumenge, quan les noies del Junior Femení i els nois de l’Infantil Masculí també debuten a la Lliga Catalana jugant a casa contra el Hockey Terrassa i el CT Vilafranca respectivament.

Els equips sèniors de tennis també tenen una jornada intensa a la Lliga Catalana. El divendres l’equip +65 rep el CT Laietà a les 11:00 hrs. La resta de partits es juguen durant tot el dissabte. A les 12:00 hrs, el +50 A juga a casa contra el RCT Barcelona, mentre que el +50 B es desplaça a les pistes de l’Independent Cornellà. L’Absolut Masculí visita el CT Torribera per buscar la tercera victòria en tres jornades. A més, els dos equips +40 recuperen partits aplaçats. L’A visita el Turó i el B rep el CT Vall Parc a les 15:00 hrs. L’equip Absolut Femení ha tingut que aplaçar el seu debut a la Lliga Catalana a petició del RCT Barcelona.

Pel que fa al pàdel, els quatre equips reprenen l’acció durant el cap de setmana. Comencem el dissabte amb els dos equips femenins disputant atractius derbis. El Padelcat torna a jugar a casa a las 11:30 hrs davant l’Aqua, mentre que el Federat visita el Parc del Garraf a les 13:00 hrs. El torn dels equips masculins serà el diumenge, quan després de certificar l’ascens a tercera catalana, l’equip Federat vol refermar el liderat de la categoria guanyant a les pistes del Veterans Castelldefels a les 10:00 hrs. Tot seguit, a les 12:00 hrs, el Padelcat buscarà la segona victòria consecutiva rebent la viista del Jufer.

Gràcies per la vostra participació i moltíssima sort a tothom!!

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close