Cap de setmana amb moltíssima acció per part dels nostres equips de tennis i pàdel.

En tennis, els partits han començat el divendres amb el +65 guanyant el Laietà per 3-0. El dissabte s’ha viscut una jornada maratoniana, amb resultats dispars pels nostres equips. El Benjamí femení ha caigut a la primera ronda del Campionat de Catalunya davant el CT Barcino per 0-4, mentre que el Júnior masculí tampoc ha pogut supera la primera ronda en perdre a la seva visita al CT Terrassa per 5-0. A la Lliga Catalana sènior, el +50A ha perdut a casa davant el RCTB per un ajustat 2-3. La mateixa sort ha tingut el +50B, que no ha pogut amb el Independent Cornellà i ha caigut per 3-0. Els dos equips +40 no han jugat, ja que el A no s’ha presentat amb el Turó i el B ha guanyat per WO davant el Vall Parc. La nota positiva ha vingut de part de l’Absolut masculí, que ha guanyat a les pistes del Torribera per 2-3.

A la Lliga Catalana juvenil, han debutat els infantils i els júniors. Les noies del Infantil han perdut davant el RC Polo B per 1-3, mentre que el masculí ha caigut per 1-4 davant el CT Vilafranca. A més, el Júnior femení ha escombrat per 4-0 el Hockey Terrassa.

En pàdel, el Federat masculí ha guanyat la seva visita al Veterans Castelldefels per 1-2 i es posa colíder de la categoria a falta d’una jornada per jugar. El Federat femení ha acabat la seva participació a la Lliga Catalana caient en l’últim partit per 3-0 davant el Club Pàdel Vilanova B. Pel que fa als equips Padelcat, el femení ha caigut a casa amb l’Aqua per 0-3, mentre que el masculí no ha pogut amb el Jufer i ha perdut per 1-2.

El proper cap de setmana tornem amb més tennis, més pàdel i més equips!

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close