Comencem el novembre amb molta acció dels nostres equips de tennis i pàdel.

Després de l’èxit de la jornada de pàdel de la Castanyada, els nostres equips afronten el cap de setmana amb moltes ganes i il·lusió. L’equip federat masculí juga a casa a les 17:15 hrs l’última jornada de la Lliga Catalana contra el PCP, amb l’objectiu de guanyar els tres punts restants per tal de arrodonir la temporada de l’ascens amb el campionat de lliga al sac. Els equips Padelcat també tenen la seva oportunitat de millorar els resultats del cap de setmana passat. El masculí juga el dissabte a les 14:00 hrs a les pistes del CPI, mentre que el femení es desplaça al Prat per jugar contra Les Panteres Gorgues.

Pel que fa al tennis, tenim molta activitat per aquest primer cap de setmana de novembre. Comencem el dissabte amb la Lliga Catalana, en la que participen molts dels nostres equips. El júnior masculí juga a casa a les 11:30 hrs contra el CT Torribera. A les 13:00 hrs, el +25 femení rep el CT Vilafranca, mentre que a les 15:00 hrs el +40A visita el CT Gimeno i l’aleví masculí debuta aquesta temporada al CT Ribes. El +40B ha aplaçat el seu partit a casa contra el CT Sant Cugat.

La jornada del diumenge comença aviat, quan els benjamins entren en acció al Campionat de Catalunya per equips rebent el Cercle Sabadellès a les 9:30 hrs. A les 11:30 i a les 12:00 hrs, les dones salten a les nostres pistes, amb l’equip de la Dona Treballadora davant el CT Montjuïc i al Absolut femení contra el RCT Barcelona respectivament. A més, els dos equips alevins femenins s’enfronten entre ells a les 15:00 hrs. Per últim, l’equip cadet masculí també debuta visitant les pistes del CT Sitges a les 15:00 hrs.

 

Molta sort a tothom i que tingueu bons partits!!

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close