El cap de setmana ens ha deixat molt bons resultats per la majoria dels nostres equips, però sobretot, ens ha deixat l’alegria de veure com l’equip federat masculí de pàdel s’ha proclamat campió de lliga 2017!!!

Comencem amb els equips juvenils de tennis, que han tingut una jornada de molts partits. El dissabte, l’equip aleví masculí ha guanyat en el seu debut al CT Ribes per 1-4, mentre que el júnior masculí s’ha desfet del Torribera por un ajustat 3-2. El diumenge hem tingut una jornada maratoniana a les nostres pistes, on l’aleví femení A s’ha enfrontat l’aleví femení B, amb victòria del primer per 3-1. A l’hora, el benjamí masculí ha guanyat la primera ronda de consolació del Campionat de Catalunya davant el Cercel Sabadellès per 3-1. Finalment, el cadet masculí també ha debutat amb victòria a les pistes del CT Sitges per 1-4.

Els equips sènior també han vist activitat durant el cap de setmana. El dissabte el 40A ha competit molt bé al CT Gimeno en caure per 4-1, mentre que el 25 femení ha guanyat per un contundent 3-0 davant el CT Vilafranca. El diumenge, l’equip de la Dona Treballadora ha perdut per 1-2 una eliminatòria molt ajustada contra el CT Montjuïc. Finalment, l’equip Absolout femení ha caigut per 1-3 davant el RCT Barcelona.

Pel que fa als equips de pàdel, comencem amb la bona notícia que ens deixa el federat masculí, que per arrodonir la temporada de l’ascens a tercera, s’ha procalmat campió de lliga 2017. FELICITATS!! L’equip Padelcat masculí ha perdut davant el CPI per un ajustat 2-1, mentre que el femení no ha pogut contra Les Panteres Gorgues i han caigut per 3-0.

Gràcies a tots els jugadors i equips pel seu compromís setmana rere setmana. Seguim!!

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close