Aquest cap de setmana, a més dels nostres equips, també tenim la Fira de Novembre, i com cada any, el Club Tennis Vilanova té la seva “paradeta” al Parc de Baix-a-mar, on podeu venir a jugar mini-tennis o mini-pàdel i demanar informació sobre les activitats que tenim al club.

La competició de tennis torna amb els equips juvenils i sèniors. Comencem el dissabte a les 9:00 hrs, quan l’equip +55 masculí juga la primera ronda del Campionat de Catalunya a les pistes del RC Polo. La resta de partits es juguen a casa, començant a les 11:30 amb el +50B contra el Sant Andreu de la Barca. Tot seguit, a les 13:00 hrs és el torn del Absolut masculí davant Al Límite i el Promeses sub11 rep el Fontpineda. Finalment, a les 15:00 hrs el +40B rep el CT Sant Cugat i el Júnior masculí juga contra el CT Ribes.

El diumenge és el torn de l’equip Benjamí masculí, que rep el CT Tarragona a les 12:00 hrs. Tot seguit a les 14:00 hrs, l’Aleví femení A juga contra el RCT Barcelona, i per finalitzar la jornada, l’Aleví femení B juga a les pistes del RC Polo a les 15:00 hrs.

Pel que fa al pàdel, un cop acabada la Llliga Catalana dels equips federats, els equips de la Lliga Padelcat prenen el relleu. L’equip femení juga el dissabte a casa a les 11:30 davant El Prat, mentre que el masculí rep el diumenge a les 12:00 a Les Fieres B.

Molta sort a tothom i us esperem a la Fira!!!

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close