Hem tingunt un cap de setmana mogut. Per una banda els equips de tennis i pàdel i per l’altra la nostra “paradeta” de la Fira de Novembre.

Els equips juvenils han jugat partits de la Lliga Catalana, començant el dissabte amb el Cadet masculí que ha guanyat a casa davant el CT Ribes per 4-1. A més, en la Lliga Carayol, l’equip Promeses sub11 ha caigut contra el Fontpineda per 1-5. Continuem amb la Lliga Catalana, que el diumenge han entrat en acció els dos equips Alevins femenins. L’A ha guanyat a casa contra el RCT Barcelona per 3-1, mentre que el B ha perdut en la seva visita al RC Polo per 3-1. Per últim, l’equip Benjamí masculí ha perdut a les semifinals de la consolació del Campionat de Catalunya davant el CT Tarragona per 0-4.

Pel que fa als equips sènior, l’activitat ha començat el dissabte amb el 50B perdent a casa contra el Sant Andreu per 1-2, mentre que el Absolut masculí ha guanyat al visitant Al Límite per 4-1. El diumenge ha estat el torn de la Lliga de la Dona Treballadora, on el nostre equip ha perdut visitant el CT Sant Cugat per 2-1

En pàdel, els nostres equips de la Lliga Padelcat no han tingut gaire sort als seus partits. El dissabte les noies han caigut per 0-3 a casa davant El Prat, mentre que el diumenge el masculí també ha perdut a casa contra Les Fieres B per un ajustat 1-2.

A més, la nostra escola de pàdel ha jugat el seu primer interclub de la temporada rebent el Pàdel Indoor Cubelles, en una jornada plena de grans partits i emoció, tant dins com fora de la pista. Tot i que el resultat és el de menys, les nostres tres parelles s’han imposat en tots els partits.

Gràcies a tothom per donar-ho tot!! Tornem el cap de setmana següent amb més equips i més activitats!

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close