Aquest passat divendres 26 d’abril, s’ha presentat en l’espai de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física al Barcelona Open Banc Sabadell,  el Circuit Copa Catalunya de Tennis Platja. El Circuit, que compta ja amb 12 proves confirmades, suma dos nous clubs organitzadors al Circuit; el Beach Tennis Torredembarra i el CT Vilanova.
Durant l’acte, que va comptar amb la presència de Gerard Figueras, Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Jordi Tamayo, President de la FCT i Pedro Muñoz, President del CT Vilanova, es va fer oficial que el CT Vilanova organitzà aquest any 2019 els Campionats de Catalunya Absolut i Sènior el proper mes d’octubre. A més a més, el CT Vilanova acollirà també una prova del Circuit el cap de setmana del 20 i 21 de juliol, tant en categoria federada com amateur.

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close