EL CLUB

MOLTES OPCIONS EN UN SOL CLUB

El club

Ubicat en un entorn privilegiat, el Club Tennis Vilanova ofereix un munt de possibilitats sense la necessitat de bellugar-se de les seves instal.lacions. El tennis és l’esport rei i amb més solera de l’entitat, però també s’hi pot jugar a pàdel, practicar el frontó i ‘esquaix, posar-se en forma al gimnàs o nedar en les dates estiuenques. La piscina fa les delícies de qualsevol quan les temperatures s’enfilen i és un indret ideal per desconnectar o passar un bon dia amb la canalla, ja que comta amb una zona habilitada especialment per als infants. El CT Vilanova també disposa de bar-restaurant amb menú diari i esmorzars de forquilla i ganivet. Un dels grans avantatges que ofereix léntitat és la facilitat d’aparcament, tant dins com fora de les mateixes instal.lacions.

El tennis aplega al club gent de totes les edats. Tothom hi té cabuda. Els més petits poden aprendre els secrets d’aquest esport gràcies a les classes de mini-tennis i els grans aprofiten l’excusa de la raqueta per trobar-se amb els amics i suar una mica.

Els campionats per equips i els tornejos organitzats pel mateix club són un incentiu més per als qui busquen un esperit més competitiu. També s’hi fan classes per a adults i per a totes les edats i nivells.

Les set pistes de terra batuda són el símbol identificatiu de l’entitat des dels seus orígens. A pesar de l’alt cost de manteniment que representen, el CT Vilanova no hi ha renunciat mai. En la inaguració de les instal.lacions se’n van fer tres, però aviat van construir-se quatre més per atendre la demanda dels socis i posar-se a l’altura dels molts clubs catalans.

El pàdel és l’última aposta del CT Vilanova i respon a l’èxit que aquesta modalitat està tenint per tot Catalunya. S’hi juga per parelles i s’assimila fàcilment, així que resulta una pràctica esportiva atractiva per a qualsevol persona. La nova plataforma de reserves online permet una major comoditat als abonats i no abonats

L’extensa oferta que presenta el CT Vilanova permet complementar els esports de raqueta amb les activitats dirigides. Els interessats també poden fer pesos pel seu compte amb l’ampli ventall de màquines que hi ha al Gimnàs-Tennis o demanar un pla personalitzat de preparació física.

Història

L’1 de febrer de 1966 es va signar l’acta fundacional de l’entitat, el 7 de març següent quedava legalitzada lássociació Club Tennis Vilanova per autorització de la Federació Espanyola de Tennis. El 23 d’octubre de 1966 va ser la inaguració oficial.

Dades del club

Club Tennis Vilanova.
Carrer Cardenal s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú.
Telèfon: 938155434 / 689748731.
ctvilanova@ctvilanova.cat.

HORARI DEL CLUB

Hivern:

De l’1 d’octubre al 30 de març

De dilluns a dissabte, de 8:00 a 22:00
Diumenges i festius, de 8:00 a 19:30
Dia 25 de desembre i 1 de gener, tancat.

Estiu:

De l’1 de maig al 30 de septembre

De dilluns a dissabte de 8:00 a 23:00
Diumenges i festius, de 8:00 a 21:00

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close