Instalacions

Piscina

La piscina del Club de Tennis Vilanova és un dels llocs de trobada quan arriba l’estiu i les temperatures s’enfilen. Hi ha una zona especialment adaptada per a la canalla.

Horari:
De juny a septembre de 9:00 a 21:00 hores.

Gimnàs

L’extensa oferta que presenta el CT Vilanova permet complementar els esports de raqueta amb les activitats dirigides al gimnàs de l’entitat, gestionat per Fit Club, com ara de les diferents activitats dirigides. Els interessats també poden fer pesos pel seu compte amb l’ampli ventall de màquines que hi ha Gimnàs-Tennis o demanar un pla personalitzat de preparació física.

FIT CLUB

És un gimnàs jove i dinàmic que neix de la mà de tres profesionals en l’àmbit de l’esport que han convertit la seva passió en el seu projecte de vida.

ELS NOSTRE OBJECTIU ÉS:

Transmetre a tothom la nostra passió per l’èsport a travès dels nostres valors:
actitut, esforç, dedicació, sacrifici, humilitat, motivació, creixement, aprenentatge, amor i fé en tot el que creiem i estimem.

Restaurant

El CT Vilanova també disposa de bar-restaurant amb menú diari i esmorzars de forquilla i ganivet, així com diferents menús per a grups. Possibilitat de fer festes d’aniversari per nens i adults, o qualsevol altre esdeveniment.

Telèfon: 938157994

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close