CTV desde 1966

Entorn únic dintre del Municipi de Vilanova i la Geltrú

El club

Sóm una entitat privada amb  caràcter social i amb la missió de promoure l’activitat esportiva i de salut de la gent que ens visita desde la vessant física com emocional, així com crear un clima idoni de relacions humanes entre socis i abonats a través de les moltes i diverses activitats que promovem.

Ubicat en un entorn únic, el Club Tennis Vilanova ofereix Tennis, Pàdel, Serveis de Fitness al Gimnàs Miró ubicat en el mateix recinte, piscina exterior a l’estiu, frontó i servei de Bar-Restaurant. Zona d’aparcaments ben extensa i on resulta molt fàcil estacionar el vehicle, tant amb parquing interior per tots aquells socis i abonats com exterior just davant del club.

Apleguem gent de totes les edats. Tothom hi té cabuda. Els més petits poden aprendre i crèixer amb l’esport de Pàdel i Tennis gràcies a les classes de mini-tennis , mini-pàdel ó  iniciació d’ambdós esports i els adults aprofiten l’excusa de la raqueta ó la pala per trobar-se amb amics, prendre un refresc, un pica-pica ó un menú al Bar-Restaurant la Tasquita del Tennis com també gaudir tots plegats de la piscina exterior a l’estiu, fer gym i Fitness per cuidar cos i ment durant tot l’any.

Els campionats per equips, les lligues i els tornejos organitzats pel mateix club són un incentiu més per als qui busquen un esperit més competitiu. També s’hi fan classes per a adults i per a totes les edats i nivells.

Les set pistes de terra batuda són el símbol identificatiu de l’entitat des dels seus orígens. A pesar de l’alt cost de manteniment que representen, el CT Vilanova no hi ha renunciat mai. En la inaguració de les instal.lacions se’n van fer tres, però aviat van construir-se quatre més per atendre la demanda dels socis i posar-se a l’alçada del millors Clubs de Catalunya.

El pàdel , amb 5 pistes , permet gaudir d’aquest meravellós esport  i respon a l’èxit que aquesta modalitat està tenint per tot Catalunya i en el nostre municipi.

La nova app de reserves online Playtomic (creada aquest 2020) accessible a través d’aquesta web, permet fer reserves de pistes de forma molt còmode, pràctica i àgil a la vegada.

Sóm 230 socis de Tennis, 75 abonats de Pàdel. Actualment disposem de més de 1.200 seguidors a Facebook i més de 900 followers a Instagram, xarxes socials a través les quals informem de tota l’actualitat del Club. Tanmateix , hem generat un butlletí setmanal per mantenir informats al detall als socis i abonats i a través dels Directors d’escola de Tennis i Pàdel mantenim contacte permanent amb les famíl·lies i adults de les escoles.

L’extensa oferta que presenta el CT Vilanova permet complementar els esports de raqueta i pala amb les activitats dirigides. També els usuaris que així ho desitjin disposen del gimnàs Miró (amb àmplia experiència en el sector i concretament a VNG) on es pot gaudir d’un ampli ventall de màquines i amb unes instal·lacions renovades durant el 2020, cara a incrementar  l’activitat física de preparació, manteniment, i millora.

     SPOT CTV 2020

Missatge dels més petits de les escoles del CTV als avis i àvies durant el confinament

PASS THE BALL: mireu com els jugadors del Club es passen la pilota !

Història

L’1 de febrer de 1966 es va signar l’acta fundacional de l’entitat, el 7 de març següent quedava legalitzada lássociació Club Tennis Vilanova per autorització de la Federació Espanyola de Tennis. El 23 d’octubre de 1966 va ser la inaguració oficial.

Dades del club

Club Tennis Vilanova.
Carrer Cardenal s/n, 08800 Vilanova i la Geltrú.
Telèfon: 938155434 / 689748731.
ctvilanova@ctvilanova.cat.

HORARI DEL CLUB

De 08h a 22h

Dia 25 de Desembre i 1 de Gener, tancat.

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close

Omg Омгомг Сайт Зеркало