Sopar Social 2019

Dissabte 7 de Setembre esteu tots convidats a una magnífica tarda al club rematada amb el sopar Social d’aquest any i música per ballar!

Finals del Social de tennis i Torneig de Pàdel

La tarda del mateix dissabte 7/09 se celebrarà un torneig de pàdel mixte “al pou” i les finals de les categories de menors del Torneig Social 2019 de tennis amb els adults que s’ofereixin de recull-pilotes. Els més petits van ser uns recull-pilotes molt entregats durant les finals del Social de les categories dels adults, així que ara cal ser agraïts. Poseu-vos en contacte amb el Director de l’escola de tennis, en Joan Cardona, per afegir-vos a la llista de voluntaris a través del mail: escolatennis@ctvilanova.cat

Entrega de premis i Música per ballar

A les 20:30h es donarà pas a un sopar pica-pica ben bo i dinàmic a la piscina. El sopar estarà amenitzat amb música i es farà l’entrega de premis del Campionat Social de Tennis del 2019, així com l’entrega de premis del Torneig de pàdel “al pou” que se celebrarà la mateixa tarda. Posteriorment ball amb en DJ Gerri Barberà! Música per a tots els gustos i diversió assegurada!

INSCRIU-TE A SECRETARIA ABANS DEL 3 DE SETEMBRE!

CT Vilanova

El lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari .

El nostre lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de l'usuari.

Close