El club

Club de Tennis Vilanova des de

Entorn únic al Municipi de Vilanova i la Geltrú.
Un Club per a tota la vida!

1966

PÁDEL
TENNIS
FRONTÓ
PISCINA
FITNESS
RESTAURACIÓ

El club en imatges

L'essència del nostre club

Som una entitat privada sense ànim de lucre amb caràcter social. La nostra missió és promoure l'activitat esportiva i de salut de la gent que ens visita, des del vessant físic com l'emocional, així com crear un clima idoni de relacions humanes entre socis i abonats mitjançant les diverses activitats que promovem.

Ubicat en un entorn únic residencial a la urbanització l'Aragai de Vilanova i la Geltrú, el Club Tennis Vilanova ofereix els serveis de Tennis, Pàdel, Piscina exterior a l'estiu, Frontó, Fitness al Gimnàs Miró i de Bar-Restaurant. Disposa de zones d'aparcaments ben extenses on resulta molt fàcil estacionar el vehicle, en dos pàrquings interiors per socis i abonats i en àmplies voreres en via pública just davant de l'entrada al club. Reuneix gent de totes les edats. Tant els infants com els adults tenen un espai amb unes instal·lacions on poder practicar els seus esports preferits: tennis, pàdel, frontó, gimnàs; o també on passar jornades de lleure i relaxament a la piscina, a les terrasses del bar&restaurant o per les zones enjardinades del club. Tot el necessari per gaudir d'estones amb família i/o amics.

Trobaràs 10 pistes de tennis, 7 de terra batuda i 3 de quick per la millor pràctica d’aquest esport de raqueta, amb una qualitat del sòl que les iguala a les dels grans clubs de la capital.

10 PISTES DE TENNIS

7 PISTES DE PÀDEL

El club, amb 7 pistes de pàdel, permet gaudir d’aquest meravellós esport, contribuint de forma activa a l’èxit que aquesta modalitat està tenint per tot Catalunya i en la nostra comarca en particular.

 

La zona de piscina, amb una zona exclusiva pels més petits, possibilita passar tranquil·les jornades estiuenques de bany amb família.

1 PISCINA EXTERIOR

1 GIMNÀS

Disposem del gimnàs Miró del Tennis, on es pot optar per fer activitats dirigides, o fer ús d’un ampli ventall de màquines, o de la sala de musculació, en un ambient poc massificat

Al Bar&Restaurant La Tasquita del Tenis, amb dues àmplies terrasses amb vistes a les pistes i la piscina, es pot prendre un refrigeri amb amics, o dinar, o sopar en l’entorn de tranquil·litat que proporciona el mateix club.

1 BAR & RESTAURANT

La nova aplicació per al mòbil Playtomic, implantada al nostre club el 2020, ens possibilita fer les reserves online amb dies d’antelació, de forma que podem programar els partits a mida. Des d’aquesta web podràs també accedir a aquesta app.

L’extensa oferta que presenta el CT Vilanova permet complementar els esports de raqueta i pala amb les activitats dirigides. També els usuaris que així ho desitjin disposen del gimnàs Miró (amb àmplia experiència en el sector i concretament a VNG) on es pot gaudir d’un ampli ventall de màquines i amb unes instal·lacions renovades durant el 2020, cara a incrementar  l’activitat física de preparació, manteniment, i millora.

Choose the perfect teach plan for you

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eu maximus ante, eget sollicitudin metus. Sed fringilla efficitur fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere

Monthly

$ 19.99

RECURRING
Annual

$ 79.99

REGISTERED