El Club de Tennis Vilanova té una massa social d’unes 600 persones, entre socis i abonats de pàdel, als que s’han d’afegir els abonats de piscina a l’estiu i els del gimnàs Miró. A més el club també permet practicar tennis o pàdel a persones no sòcies que fa augmentar la concurrència a les instal·lacions.

En l’àmbit de comunicació el club disposa de més de 850 seguidors a Facebook i més de 1800 followers a Instagram, xarxes socials a través les quals informem de tota la nostra actualitat. Tanmateix, hem generat un butlletí setmanal, que enviem via email, per a mantenir informats al detall als socis i abonats. També els Directors de les escoles de Tennis i Pàdel mantenen contacte permanent amb les famílies dels alumnes mitjançant grups de whatsapp.

Al llarg de l’any celebrem esdeveniments socials com ball de mantons pel Carnaval, sortida al Godó, xocolatades finals de curs, festes a l’estiu al voltant de la piscina (revetlla de St. Joan, sopar a la fresca, sopar social), CastaHaloween (amb el seu túnel del terror), fer cagar el tió i celebracions nadalenques. I fora de l’àmbit de l’esbarjo competim a escacs, dominó i d’altres. Amb tot es crea un clima de companyonia i amistat que ens fa desitjar anar al club.